דואודרט הגדלת מינון יכולה להשפיע?

01/11/2014

דואודרט הגדלת מינון יכולה להשפיע?

אני בן 62 נוטל דואודרט מזה כשנה לאחר תקופה ארוכה של כ 5 שנים של שימוש באבודרט וקסטרל.בדיקות PSA מצ”ב בדיקות אחרונות 07/04/2014 1.98ng/ml
14/01/2014 12:46 מגן חוה 1.72ng/ml
14/11/2013 11:47 מגן חוה 2.03ng/ml
14/10/2013 12:06 מגן חוה 1.97ng/ml
10/06/2013 12:16 מגן חוה 1.57ng/ml
בבדיקות אולטרה סאונד הבלוטה באותו הגודל לפחות 3 שנים 4.5X5X5.5 סמ. האם יש טעם בהמשך נטילת התרופה אולי להגדיל מינון? האם שימוש בתרופה לאורך זמן לא מעלה סיכון לסרטן כפי שמופיע בהתוויה?
בתודה מראש
סכ

פרופ' חיים מצקין

התרופה אמורה להילקח כל החיים או לפחות כל עוד היא מסייעת לך ומרחיקה הצורך בניתוח

על פניו מהנתונים ששלחת יש מקום להמשיך

התרופה קיימת וניתנת במינון אחיד של כדור ביום


בברכה,
פרופ' חיים מצקין,


קראתי והסכמתי לתנאי השימוש

שאלות נוספות בנושא: דואודרט הגדלת מינון יכולה להשפיע?
